Syksyn 2017 Kestävä kivitalo -seminaarissa laadukkaat luennot


Syksyn 2017 Kestävä kivitalo -seminaarissa laadukkaat luennot

Syksyn 2017 Kestävä kivitalo paikalla rakentaen -seminaari järjestetään 28.9.2017 Finlandia-talolla klo 15.00-19.00. Katso tarkempi ohjelma täältä.

 

Seminaarissa kuulemme arkkitehti Pero Puljizin näkemyksiä laadukkaasta suunnittelusta ja rakentamisesta. Nederland Amsterdam 17-09-2012

Puljiz on yksi kansainvälisesti tunnetun de Architecten CIE -toimiston päädesignereita, joka on suunnitellut monia arkkitehtonisesti mielenkiintoisia kohteita niin Hollantiin kuin moniin muihinkin maihin. Toimisto toimii Hollannin lisäksi myös Saksassa, Kiinassa, Venäjällä ja Kroatiassa.

Viimeaikaisista Puljizin suunnittelemista kohteista voidaan mainita mm. Noorderparkbad, Vaterlandplein ja Block 47 Amsterdamissa, De Regendesse Huizenissa, Van der Park ja Meshchersky Terraces Moskovassa, Belaya Dacha Park Kotelnikissa, FIRST-office building Rotterdamissa, Zagrebin kansainvälinen lentoasema, Max Tower Frankfurtissa.

 

 

Seminaarin toisena luennoitsijana tekniikan tohtori Miro Ristimäki esittelee väitöskirjansa pohjalta tekemiään havaintoja elinkaarijohtamisesta tiivistyvässä kaupunkirakenteessa. miro_ristimaki_web

Ristimäen esityksessä pohditaan mm. onko elinkaarinäkökulman huomioiminen kaupunkikehittämisessä ja rakentamisessa unohdettu tai rakennetaanko ja suunnitellaanko Suomessa vain lyhyen tähtäyksen taloudellista hyötyä ajatellen, elinkaarikustannukset sekä kaupunkikuvalliset ja sosiaaliset näkökohdat unohtaen.

 

Voit ilmoittautua maksuttomaan seminaariin täällä.